Каталог товарів

Грим для бодібілдингу та виступів

Категорії

Гром для бодібілдингу та виступів (Jan Tana)

Напередодні сезону змагань кожен спортсмен ставить питання: Де купити грим для бодібілдингу в Україні?

Ми знаємо відповідь! У нашому інтернет-магазині Sport-Meals.com.ua

У нас є в наявності грим для виступів з бодібілдингу Jan Tana, а саме грим для тіла Ultra 1 Color, грим для обличчя Make-Up та грим для приховування татуювання Tattoo Cover.

Гром Jan Tana рекомендований Міжнародною Федерацією бодібілдингу, а колір Ultra 1 Color є офіційним. змагальний колір. І не важливо, виступаєте у категорії бікіні, бодіфітнес чи бодібілдинг. вас – грим Jan Tana.

Завдяки високій якості бренд Jan Tana є найпопулярнішим гримом на змаганнях. Він дуже швидко сохне, не забруднює одяг та поверхні, довго тримається. У комплекті із гримом у подарунок. скраб, що допоможе підготувати шкіру для ідеального нанесення гриму. За бажанням, зверху на грим перед виходом на сцену можна нанести олію. Але будьте обережні, грим Jan Tana погано взаємодіє з оліями багатьох виробників, тому радимо купити олію Jan Tana. Або заздалегідь перевірити грим та олію на сумісність, щоб не зіпсувати все, коли на виправлення тону шкіри не залишиться часу. Також у комплекті із гримом. спеціальна губка, що значно полегшить завдання нанесення гриму.


Купити грим Jan Tana можна, зробив замовлення за телефоном або через сайт.

Якісний грим для виступів – це запорука перемоги на змаганнях!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*