Каталог товарів

Чи шкодить спортивне харчування?

Категорії

Основою ефективних занять бодібілдингом та отримання бажаних результатів для спортсменів вважається раціональне спортивне харчування, до складу якого входять жири, білки та вуглеводи. Їх треба вживати з їжею збалансовано. Харчування має бути повноцінним та своєчасним, варто виключити вживання булочок, бутербродів та піци. В даний час п'ятиразове харчування можуть дотримуватися далеко не всі. Тому зайнятим людям, які займаються бодібілдингом, слід включити спортивне харчування до свого раціону.

Купити спортивне харчування в Україні ви зможете досить легко, але багато хто зараз задається головним питанням: чи не шкідливе воно? Наш магазин відповість вам тверде «Ні», оскільки вся наша продукція має європейський стандарт якості та сертифікаційну документацію, що підтверджує відсутність гострих побічних реакцій.

Спортивне харчування являє собою біологічно активні добавки, що не належать до гормональних та хімічних препаратів, що складаються з тваринної та рослинної сировини.

Склад спортивного харчування дуже схожий на склад дитячого харчування. Наприклад, склад дитячого харчування Nutrilon практично ідентичний складу Гейнер Muscli. Іншими словами, «Гейнер» - це таке саме дитяче харчування, але для дорослих.

Іноді буває, що у спортсмена-початківця після вживання якого-небудь протеїнового коктейлю починається діарея або інша побічна реакція. Він відразу ж перестає його вживати та відмовляється від усіх спортивних добавок, а потім починає розповідати всім, яку шкоду завдало спортивне харчування його організму.

Тому, якщо таке сталося з вами, не варто лякатися, можливо, це харчування просто вам не підійшло, і вам необхідно вибрати щось, що найбільше підходить вашому організму. Спробуйте спортивне харчування іншого виробника, а можливо, вам просто попався зіпсований продукт, тому купуючи спортивне харчування, переконайтесь у термінах придатності та прочитайте склад. Не варто забувати про індивідуальність людського організму, тобто спортивна добавка, яка відмінно підійшла одній людині, може не підійти іншій.

Вдаватися до застосування добавок рекомендується у разі недостатнього набору м'язової маси або неможливості п'ятиразового харчування, краще дотримуватися добре збалансованої дієти.

Спортивні добавки вважаються важливим елементом раціону бодібілдера. В даний час магазини спорт харчування пропонують величезний асортимент харчових добавок за доступними цінами. Однак, не кожен магазин готовий запропонувати допомогу консультанта.

У нашому інтернет-магазині ви отримаєте відповіді на всі питання, а також станете власником високоякісного спортивного харчування та добавок з належною сертифікацією та гарантією якості.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*