Каталог товарів

Чи ростуть м'язи від протеїну?

Категорії

Протеїн(Білок) - одна з найпопулярніших харчових добавок з великим вмістом білка в спортивному харчуванні. Іншими словами, цей компонент - концентрат білка, що має збалансований склад усіх необхідних спортсмену мінералів, вітамінів, амінокислот та інших добавок.

Характеристики та дії протеїну:

Білок - дуже важлива речовина для харчування організму, яка виконує багато функцій. Білок - це «матеріал для будови» для м'язової маси, що є основою їхнього скорочення. Особливо важлива роль білка (протиєну) у спортивному харчуванні - через великі фізичні навантаження. Коли організм зазнає інтенсивних фіз навантажень, будь-який спортсмен зазнає руйнування своїх м'язових тканин, тому потрібно забезпечувати хороше відновлення, в чому протеїн надає незамінну допомогу.

Цей інгредієнт може забезпечити найбільш ефективне відновлення та інтенсивне зростання клітин м'язів. Особливо для всіх спортсменів протеїн (білок) - це джерело найякісніших замінних амінокислот, які формують м'язи та беруть участь у найважливіших процесах організму. Тому протеїни необхідні посилення і збільшення м'язових клітин, а при дефіциті білка в організмі буде отримано спортивний регрес. Купуючи найкраще спортивне харчування в Україні, можна значно вдосконалити свої фізичні показники.

Види протеїнів:

Зараз дуже легко можна купити протеїн у Києві та Україні, в якому б місті ви не жили. Зазначимо основні типи протеїнів, які перебувають у складі більшості продуктів спортивного харчування

  • Протеїн сироватковий - він збагачений амінками ВСАА, славиться дуже швидким і дуже ефективним розпадом, що допомагає у швидкий час забезпечити м'язи необхідними інгредієнтами.
  • Протеїн яєчний він найкраще засвоюється в організмі.
  • Казеїновий протеїн найефективніший при вживанні вночі - за потреби в тривалому підживленні організму, тому що він не може засвоюватися швидко.
  • Соєвий протеїн зменшує рівень холестерину в крові, тому підходить для споживачів із проблемою «зайвих кілограмів».
  • Колагеновий протеїн інтенсивно формує та відновлює сполучні тканини, зв'язки, суглоби, шкірні покриви. Зазвичай його застосовують як доповнення до протеїнових сумішей.
  • Молочний протеїн сприяє збільшенню м'язової маси.

Вищеперелічені білки – основні речовини сучасних продуктів спортивного раціону. Тому їх не включають до складу спортивної їжі. Якісне спортивне харчування у Києві – це придбання його у нашому інтернет-магазині. Всі ці продукти відповідають стандартам якості та ефективно допомагають спортсменам, які бажають покращити свій фізичний стан.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*