Каталог товарів

Роль глютаміну в житті бодібілдера

Категорії

Глютамін становить 60% усіх амінокислот усередині м'язової маси. Він виконає багато різних функцій в організмі людини, від цього його додаткове вживання в їжі дуже важливо для будь-якого спортсмена, який схильний до великих фізичних навантажень.

Давно визначили, що чим більша кількість глютаміну в крові, тим активніше зростають м'язові клітини.

Основні властивості глютаміну:

  • За потребою постачає до м'язів окис азоту;
  • Виводить з організму небезпечну речовину - аміак;
  • Збільшує вміння в організмі формувати один із найважливіших гормонів це гормон росту, що забезпечує нормалізацію обміну жирів та покращує процес стабілізації процесу росту клітин м'язів;
  • Зміцнює імунітет.

Походження глютаміну:

Глютамін присутній у продуктах з великим вмістом білка: молочних продуктах, яйцях, яловичині, бобових та рибі. Але спортсменам, особливо тим, хто займається бодібілдингом, слід використовувати додаткові дози глютаміну. Наукові дослідження довели, що високий рівень глютаміну сприяє хорошому синтезу білка у м'язових клітинах. Не забувайте, що процес приготування їжі руйнує більшу частину глютаміну. Під час травлення, також велика кількість глютаміну ліквідовується, і ось з цього його необхідно приймати з поза для поповнення клітин ШКТ.

Купити глютамін в Україні чи Києві можливо і дуже просто, для цього просто потрібно зателефонувати нам на телефон або оформити замовлення через сайт. Через значну необхідність організму в глютаміні потрібно купити велику банку і не шкодувати з порціями прийому, щоб отримати максимально корисний ефект від продукту.

Упаковку необхідно зберігати в сухому місці, як зазначено в інструкції. Спортивне харчування, запропоноване в нашому магазині, досить популярне і отримало багато позитивних відгуків.

Спосіб застосування:

Фахівці радять приймати від 5 до 10г, збивши 250 мл соку або води, тричі на день. Також вживайте додатково перед та після фіз навантажень.

Висока потреба глютаміну у спорті:

Підвищена норма глютаміну потрібна спортсменам через

  • Підвищений виробіток кортизолу, який видаляє глютамін.
  • Збільшеного виробництва молочної кислоти, що порушує кров'яний pH баланс, який відновлює глютамін.
  • Збільшення потреби організму у вуглеводах під час тренування. Їх недолік виключає перетворення глютаміну на вуглеводи.
  • Навантаження на імунітет, який використовує глютамін як паливо.

Побічні дії:

Побічних явищ не було виявлено навіть при високих дозах вживання.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*