Каталог товарів

Спортивне харчування дропшипінг

Категорії

У XXI столітті спортивне харчування стало таким самим популярним, як і звичайна їжа. У кожному спортзалі люди, які хочуть займатися сортом серйозно, приймати ті чи інші добавки.

Насправді це цілком логічно, адже сучасне спортивне харчування може:

  • Забезпечити найсильніший анаболізм на час заняття у спортзалі;
  • Допомога збільшити м'язову масу, уникаючи накопичення води (сушіння);
  • Прискорити відновлення після виснажливих тренувань;
  • Підвищити здатність організму самостійно відновлюватися – підвищення витривалості;
  • Забезпечити здоров'я кісток та зв'язок;
  • Забезпечити загальний добрий стан організму та багато чого іншого.

Тому колектив Sport-Meals радий запропонувати тобі заробляти на цьому разом із нами! У нас є свій величезний склад спортивного харчування найвищої якості, і ми хочемо, щоб ти співпрацював з нами способом, який вже давно завоював ринки Європи та Америки – дропшипінгом.


Що таке дропшипінг?

Насправді все дуже просто. Цей метод має на увазі, що ти купуєш товар у нас лише після того, як сам отримаєш оплату у клієнта. Тобто ти в даному випадку виступаєш у ролі посередника. Клієнт сплатить товар тобі, ти перерахуєш оплату нам, а ми надішлемо товар клієнту.

На чому ж у цьому випадку можна заробляти? На різниці між оптовою ціною, за якою ми продаємо товар тобі, та ціною, яку сплачує твій клієнт. Справа в тому, що є спеціальний прайс-лист на товари для дропшипінгу, ти можеш розрахувати, скільки хочеш заробити на кожній одиниці товару та додати цю величину до вартості товару в цьому прайсі. Підсумкову ціну тобі заплатить твій клієнт.

На Sport-Meals все реалізовано так: тобі дається спеціальна карта, на яку можна покласти депозит, на гроші з цього депозиту ти і купуватимеш товари. Після того, як клієнт заплатить на пошті післяплату, ми покладемо ці гроші на твій віртуальний чи реальний рахунок, таким чином, ця віртуальна картка знову буде поповнена, і ти зможеш узяти ще партію товарів.

У чому переваги дропшипінгу?

  • Посереднику, тобто тобі, не потрібно мати свій склад товарів, як у оптовиків. Весь товар зберігається у нас на ми ж займаємося його відправкою.
  • Тобі можна навіть не виходити з дому, щоб отримувати дохід. Багато інтернет магазинів починають саме так - спочатку співпрацюють з більшими магазинами за допомогою дропшипінгу, а потім, коли вже «розкручуються», стають оптовиками. А це означає покупку свого складу.
  • Ми відправимо товар від твого імені, тобто сам клієнт нічого не підозрюватиме про нашу хитромудру схему. Завдяки цьому «розкручуватиметься» саме твій бренд чи твоє ім'я.
  • Тут майже не потрібний початковий капітал. Якщо вибирати шлях оптовика, потрібно одразу вкласти багато грошей. В данному ж випадку достатньо лише п'яти тисяч гривень.

Але в сучасному світі є й інші магазини, які пропонують ту саму послугу. Чому слід співпрацювати саме зі Sport-Meals?

На це є кілька причин:

  • У нас найнижчі ціни. А вартості товарів у прайс-листі для дропшипінгу лише трохи відрізняються від цін для оптовиків. Тому ти зможеш «розкрутитися» не гірше за будь-якого оптовика, тільки не так швидко. Але є наступна перевага.
  • Менше ризику. Якщо одразу вкласти багато грошей на товар та склад для нього, справа може прогоріти, тоді за склад платити буде нема чим, і ти залишишся в боргах. У випадку з дропшипінгом цей варіант виключено, тому що наступної переваги.
  • Жодних обмежень на купівлю товарів немає – можна купити одну банку протеїну раз на місяць, а можна дещо в один день.

Тому якщо ти хочеш заробляти, вибирай дропшипінг зі Sport-Meals!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*