Каталог товарів

Спортивне харчування у Львові

Категорії

Спортивне харчування - це група харчових добавок, розроблених для атлетів і людей, які ведуть здоровий спосіб життя. Як правило, спортивні БАДи мають специфічну спрямованість. Так, одні продукти відрізняються високою калорійністю і підходять для набору маси. У той час як інші розробляються для зниження ваги. Існують і універсальні продукти: вітаміни, мінерали, изотонические комплекси. Купити добавки всіх категорій і отримати консультацію з питань їх прийому ви можете в нашому інтернет магазині.

Звертаємо вашу увагу, що добавки, представлені в рамках каталогу, відносяться до категорії БАД і не є лікарськими препаратами. Вони служать доповненням до основного раціону харчування і не можуть використовуватись як його повноцінної альтернативи.

Купити спортивне харчування у Львові

Купити харчові добавки в Україні не складає труднощів. БАД легально продаються в соціальних мережах, на сайтах і навіть в продовольчих магазинах. Однак ми завжди радимо клієнтам приділяти увагу вибору постачальників. Адже від їх надійності в кінцевому підсумку залежить щось більше, ніж результат покупки. Від них залежить головне - здоров'я.

  • Яка репутація продавця
  • Як довго він працює на ринку
  • Чи має обраний вами товар відгуки від інших покупців
  • Якщо у вас виникли сумніви, почекайте з ухваленням рішення. Благо, прямо зараз ви перебуваєте на сторінці одного з кращих магазинів спорттоварів в Україну. І це не просто слова.

Sport-meals - інтернет магазин спортивного харчування №1

Sport-meals - це найбільший інтернет магазин функціонального харчування, спортивних добавок і аксесуарів. На відміну від торгових платформ, що займаються продажем товарів з усього світу, ми працюємо суто з перевіреними постачальниками з США, України та Європи. Тому даємо 100% гарантію на всі реалізовані нами продукти. Починаючи від харчових добавок і закінчуючи аксесуарами для фітнесу.

Продаж спортивного харчування ведеться в роздрібному сегменті. Цінова політика компанії вкрай демократична: у ряді випадків вартість харчових добавок становить на 20-30% нижче ринкової. Також в магазині діє гнучка система знижок для постійних і оптових клієнтів. Тому ви завжди можете придбати цікавлять вас продукти за найвигіднішими цінами. Крім того, нас вибирають тому що:

Ми надійні. Наш магазин працює з 2010 року. За цей час ми не тільки розширили асортимент продукції в 5 разів, а й відкрили власний торговий павільйон в Києві.

Нам довіряють. За статистикою, 50% наших клієнтів - постійні. Це означає, що кожен другий покупець повертається до нас знову.

З нами комфортно. Ми здійснюємо доставку харчування та аксесуарів по всій Україні. Працюємо з післяплатою і практикуємо оплату замовлень по факту. Це означає, що ви можете купити спортивне харчування сьогодні. А розплатитися завтра - після отримання замовлення на складі Нової пошти *.

Ми розуміємо, наскільки це важливо для вас: зробити правильний вибір. Якщо вам необхідна консультація з підбору спорт харчування або аксесуарів, будь ласка, зв'яжіться з нами. Ми допоможемо вирішити ваші питання і порекомендуємо продукт, відповідний вам по бюджету, складу і товарних характеристикам.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*