Каталог товарів

Пробіотики і пребіотики Enzymedica Pro Bio, 30 капсул

Артикул: CN15539
Немає на складі
В наявності
0 грн
900 грн
+
Зв'язані товари
Способи доставки
  • Самовивіз з Нової пошти
  • Кур'єр Нової Пошти
  • Самовивіз з магазину
  • Інші транспортні служби
Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
  • LiqPay - онлайн оплата
  • Приват24, PrivatPay, Google Pay, Apple Pay
Опис

Опис Пробіотики і пребіотики Enzymedica Pro Bio, 30 капсул

Enzymedica Pro Bio - натуральна харчова добавка, що містить 8 штамів пробіотиків, забезпечують 10 мільярдів КУО в одній капсулі і підтримують природне здоров'я травної системи та гарне самопочуття.

Збалансована мікрофлора кишечника підтримує нормальну роботу травної системи, усуваючи такі неприємні відчуття, як нерегулярність, періодичні гази та здуття живота.

Капсули Pro-Bio™ створені, щоб витримувати кисле середовище шлунка, забезпечуючи активну діяльність пробіотиків у тонкому кишечнику. Доведено, що бактеріальні штами, що містяться в Pro-Bio, сприяють травленню та здоровому балансу мікрофлори у шлунково-кишковому тракті та підтримують імунітет.

Рекомендації щодо застосування:

Приймати по 1 капсулі щодня, запиваючи водою. Рекомендується приймати натщесерце, за годину до або через дві години після їди.

Склад продукту

Склад продукту Пробіотики і пребіотики Enzymedica Pro Bio, 30 капсул

Харчова цінність 1 капсула
Guaranteed potency Proprietary Blend: 10 млрд КУО
Сінна паличка (Bacillus subtilis)
Лактобактерії параказеї (L. paracasei)
Ацидофільні лактобактерії (L. acidophilus)
Лактобактерії казеї (L. casei)
Болгарська паличка (L. bulgaricus)
Лактобактерії плантарум (L. plantarum)
Лактобактерії рамнозус (L. rhamnosus)
Лактобактерії саліваріус (L. salivarius)
Інгредієнти
На 100% вегетаріанська капсула (геланова камедь, целюлоза, вода).
Характеристики

Характеристики Пробіотики і пребіотики Enzymedica Pro Bio, 30 капсул

Відгуки

Відгуки Пробіотики і пребіотики Enzymedica Pro Bio, 30 капсул

Поки немає відгуків
Рейтинг:
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*