Каталог товарів

"Нарощування" маси за допомогою гейнера

Категорії

Гейнери - це суміш вуглеводів (50-70%) та білків (15-50%) з домінуючим числом вуглеводів. Сьогодні цю речовину легко знайти у нашому магазині, де можна купити спортивне харчування.

Основний компонент гейнерів - це вуглеводний комплекс, який включає вуглеводи різної складності та структури. Така формула дозволяє на тривалий час наситити організм енергією та створити запас глікогену у м'язовій масі.

Функціональність гейнерів:

Гейнери, як і інші продукти харчування спортивного харчування, є додатком для звичайного денного раціону спортсмена. Так як, звичайне харчування не здатне забезпечити організм потрібними поживними компонентами для оптимального збільшення росту м'язів та відновлення після фізичної активності, то гейнери ідеально підійдуть для заповнення відсутніх речовин. Через унікальний склад, дані речовини сприяють

  • Поповнення організму амінокислотами та вуглеводами перед фізичним навантаженням, що робитиме тренування максимально ефективним.
  • Ліквідація нестачі білків і вуглеводів після тренувального процесу, коли організм інтенсивно потребує цих компонентів.
  • Підвищення калорійності денного харчування без вживання жирів, що перевтомлює травлення та організм у цілому.
  • Збільшення кількості прийомів їжі, що важливо при спортивному режимі, коли іноді немає можливості вжити звичайну їжу.

Отже, гейнери надають можливість підвищити фізіологічний потенціал організму. Немає потреби перевантажувати травну систему зайвою кількістю їжі, щоб отримати потрібні спортсмену 3000-5000 ккал на день. Вживання гейнерів у рідкому вигляді легко засвоюється організмом та максимально балансує ріст м'язової маси.

Спортивне харчування в Україні представлене широким рядом гейнерів, з яких можна підібрати найкращий для Вас.

Побічні дії:

Якісні гейнери мають максимальний позитивний вплив на організм. При правильному вживанні гейнери не викликають побічних ефектів. Варто зазначити, що якісні гейнери з нашого магазину мають гарантію якості та сертифікати, які доводять їхню нешкідливість.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*