Каталог товарів

Різновиди спортивного харчування

Категорії

Головною помилкою багатьох бодібілдерів-початківців є посереднє ставлення до спортивного харчування. Найчастіше спортсмени добре знаються на техніці спортивних вправ і різноманітних тренажерах, мало приділяючи уваги своєму харчуванню.

Ефективність результату цих видів спорту залежить від трьох основних факторів: інтенсивності вправ, генетики та правильного спортивного харчування. Останній фактор є важливою умовою для добрих результатів. Сьогодні замовити спорт можна досить легко. Щоб купити спортивне харчування в Україні, ви можете скористатися величезним асортиментом нашого магазину, де пропонується різноманітне спортивне харчування.

Харчування для бодібілдерів:

У раціон бодібілдера має входити велика кількість білка. Фахівці рекомендують вживати 2 грами білка на 1 кілограм ваги. Але не варто забувати, що система травлення людини може переробляти за один раз не більше 35 г. Тому їжу слід приймати маленькими порціями - 5 разів на добу.

Не слід забувати про сухі суміші, які поділяються на три класи

  • Кошти, які забезпечують організм енергією. Їхнім основним компонентом є вуглеводи. Також вони містять речовини, що посилюють енергетичні реакції. До таких речовин можна віднести амінокислоти та вітаміни.
  • Препарати, орієнтовані стимуляцію м'язового зростання. Найпоширенішими прикладами є м'ясні, молочні, яєчні та соєві протеїни в порошках, що розводяться окропом або молоком.
  • Кошти, які мають на меті ліквідацію зайвого жиру. Ці препарати містять речовини, що стимулюють спалювання підшкірних жирів під час фізичних навантажень.

Використовуючи ці препарати, варто звернути увагу на те, що всі вони (крім спалювачів жиру), мають високу енергоємність, отже, якщо ви не інтенсивно займатиметеся фізичними вправами, ви можете набрати вагу, а не м'язову масу.

>

Правильне спорт харчування у Києві краще купувати у такому магазині, як наш. Він має необхідну сертифіковану та регламентовану документацію, а також гарантії якості на всі продукти.

Зразкове меню бодібілдера:

  • На сніданок можна з'їсти варені або сирі яйця, вівсянку, сир.
  • Другим сніданком може бути протеїновий коктейль.
  • В обід можна їсти всі продукти, в яких міститься білок (м'ясо, риба, молочні та бобові продукти).
  • На полудень випийте протеїновий коктейль.
  • На вечерю з'їжте куряче м'ясо або рибу та випийте молоко.
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*